Powered by

Over ons

Heb jij materieel in bezit en ben je benieuwd wat de dagwaarde van je machine is?

Stel je wil de waarde van je vrachtwagen bepalen. Dat kan een best lastige rekensom zijn. Want hoe bereken je de afschrijving? En hoe bereken je de restwaarde? Je bent zelf niet altijd op de hoogte van de waardeverminderingvan je machine of hoe je het beste de restwaarde berekenen kunt. Gelukkig is daar nu een oplossing voor! Met de nieuwe tool van Beequip kun je eenvoudig de dagwaarde bepalen van je machine. Het enige wat daar voor nodig is: het kenteken, de aanschafwaarde, de datum van aanschaf en het merk en type. Geen gedoe meer met de afschrijving berekenen. Gewoon simpel en snel de dagwaarde berekenen van je machine.

Je kent ons van Beequip MKB Equipment Lease

Beequip is financier van zwaar materieel (gebruikt en nieuw) voor de bouw, infra en logistieke sector. Het MKB is de motor van de Nederlandse economie. Beequip laat Nederlandse bedrijven groeien met behulp van equipment leasing oplossingen.

Je kunt rekenen op flexibiliteit en snelheid. Tegen een goed idee zeggen wij zelden nee. Wij kijken verder dan bedrijfscijfers, kasstromen en contracten door eerst de waarde van het equipment te beoordelen. IJzer boven cijfers noemen we dat.

Groepsfoto van Beequip met 60 medewerkers